Om mig

Mit navn er Line Frederiksen. 

Jeg blev uddannet sundhedsplejerske i 2016 og samtidig med min familievejlederfunktion arbejder jeg i den kommunale sundhedstjeneste. Jeg holder utrolig meget af mit arbejde som sundhedsplejerske.

At undersøge, rådgive og vejlede familier om graviditet, familiedannelse og børn er et særligt meningsfuldt arbejde.

At familievejlede er for mig, en udvidelse af det meningsfulde. Med få nyttige redskaber, kan jeg være med til at ændre et familieliv, der er kørt i hårdknude, til et langt mere glædesfyldt familieliv. 


Jeg anvender en anerkendende tilgang. Jeg tror generelt på, at udvikling sker mellem mennesker, samt at børn og forældre gør det bedste de kan.

Som sundhedsplejerske og vejleder har jeg teoretiskviden om børns udvikling og behov, som er mit fundament og ståsted  i familievejledningen.


Tilbage i 2002 blev jeg uddannet sygeplejerske og jeg har det meste af min sygeplejerskekarriere arbejdet som børnesygeplejerske på Skejby sygehus. 

Jeg har taget en efteruddannelse som Marte Meo terapeut og flere moduler i vejledning på VIA University College. 


I Marte Meo vejledningen anvender jeg videosupervision. Videoanalysen gør det muligt, at finde den enkeltes kompetencer og derved skabe den bedste udvikling gennem samspillet.


I mit virke som almen praktiserende sundhedsplejerske har jeg haft en pædagogiskvejlederfunktion i daginstitutioner og arbejdet som familievejleder i små grupper.  


At blive sundhedsplejerske kræver en uddannelse som sygeplejerske, hvor man har arbejdet minimum to år på en børneafdeling.  


Privat er jeg bosat i Ry mellem Silkeborg og Skanderborg, Jeg er 46 år, gift på 19. år og mor til tre teenagere.


Har dette fanget din interesse, så send mig en e-mail med dit telefonnummer og jeg vil kontakte dig for en uddybende, fortrolig og uforpligtende samtale.