Anbefalinger 


"Vi har haft et Marte Meo-forløb med Line i perioden september 2021 til marts 2022. De varmeste anbefalinger herfra!

Udfordringen som skulle tackles var et barn på et år som sov utrolig dårligt, og vågnede op til 10 gange hver nat. Søvnen blev som håbet væsentligt bedre efter forløbet, men det som egentlig bør fremhæves, er den øgede kvalitet i samværet med børnene generelt.

Metoden virker grundlæggende ved at øge den gode forbindelse til børnene, og Lines måde at formidle og komme med konstruktive forslag virkede rigtig godt. Vi var igennem et par sygdomsperioder og andre udfordringer, men Line var fleksibel i sin tilgang, samtidig med at hun tog sig grundig tid til at analysere videomaterialet. Line er omsorgsfuld, imødekommende, åben og utroligt sød.På alle måder en meget behagelig person at invitere ind i sit hjem, og så tæt på relationerne i familien.

Vi vil anbefale forløbet med Line til alle forældre. Også selvom man har lidt større børn, eller ikke er førstegangsforældre. Det giver nogle værktøjer som alle forældre kan have glæde af, og som rækker meget længere end det enkelte barn og den enkelte problemstilling som adresseres.

Forældrepar, til to, fra Ry"