Telefon: +45 42211307 Email: info@familievejleder.dk

Din/jeres situation, kan være at:

    • I er kørt fast og har brug for inspiration til, hvordan I kommer videre. Måske er der en eller flere stressramte i familien, I er ved at gå fra hinanden, eller er det allerede, kommunikationen er gået skævt.
    • I har et barn eller en ung i familien, der har behov for ekstra omsorg og støtte i en periode, for at styrke selvværd og finde motivationen og glæden igen. Det kan være problematikker der retter sig mod skolegang/uddannelse, rolle i familien, eller i det sociale liv. Alle længerevarende forløb, formes efter den enkeltes specifikke problemstilling og behov.
    • I som familie, har behov for, at en udenforstående hjælper med forberedelser forud for et vigtigt møde, med f.eks. offentlige instanser, for at sikre jer, at I får kommunikeret jeres vigtigste budskaber ud. I vil muligvis også gerne have en bisidder med, som ekstra ører, til selve mødet. Det er naturligt at blive overvældet, hvis man både er følelsesmæssigt påvirket af situationen, og samtidig skal holde styr på store mængder information.

Ovenstående er kun eksempler - Så den bedste måde, at finde ud af om jeg kan hjælpe med jeres udfordring, er at vi taler sammen.

Har du spørgsmål?

Ring på +45 42211307
Skriv til info@familievejleder.dk
eller udfyld kontakt formular og jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Close Menu